Alhamdulillah, sya dh selamat melahirkan bby boy pgi nie.

Sya doakan yg lain juga dipermudahkan segala urusan bersalin nnty. Insyaa'Allah. Aammiiinn

3 Balas

Alhamdulillah, congratulations mummy. Selamat berpantang ya. Semoga mummy dan baby sihat sihat saje. Terima kasih mendoakan mummy yang lain. Sy pun tengah tunggu masa. Dah seminggu bukaan baru 1cm. #38w5d

1y ago

Terima kasih. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis ya. Insyaa'Allah. Aammiiinn

alhamdulillah tahniah sis. .. doakan sy juga bukaan masih 2cm .. kalau esok tk buka 3cm lagi , kena masukkan belon 🫠

1y ago

Insyaa'Allah, semoga Allah permudahkan segala urusan awk yaa. Aammiiinn

Alhamdulillah,37minggu Ade gdm ,serah diri untk masuk belon,saya pun dh Selamat melahirkan bby boy 8.4.23