Alhamdulillah penantian 3tahun, rezeki ramadhan❤️❤️

Alhamdulillah Ya Allah, repeat scan lpas 2mggu dh nmpk baby&jantung❤️❤️, happy xterkata lpas dgar bunyi heart beat baby td😭😭, smoga mmbesar dgn sihat ya ank mommy, aminn yaa mujib🤲🏻❤️

Alhamdulillah penantian 3tahun, rezeki ramadhan❤️❤️
40 Balas

Alhamdulillah tahniah sis Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

3y ago

Alhamdulillah tq sis

alhamdulillah tahniah sis jaga kandungan baik2 ye 🥰 doakan syaa jugak semoga ade rezeki yang lain , saya baru keguguran 5weeks 😌 doakan saya ye 😊

3y ago

Alhamdulillah tq sis❤️, moga lpas ney rzeki sis plak, aminn2🤲🏻❤️

tahniah sis... sama mcm saya penantian selama 7tahun..alhamdulillah baby saya pom dah nak msuk 7bulan dalam peyut nie😊😊😊

3y ago

Alhamdulillah tq sis, smoga d’permudahkan segala urusan sis🥰

Alhamdulillah murah rezeki awk ramadhan tahun ni. Semoga dipermudahkan urusan awk smpai bersalin nnti, Amiinnn...

3y ago

Alhamdulillah sis.. aminn yaa mujib, tq sis doakn❤️❤️

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Jage diri elok2 ye.. Doakan sy juga ye sis.. Lama dah menanti.. 😊😊

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis.. 😊❤️

alhamdulillah tahniah sis..jga dri sis..sy pnantian 6 tahun skrg da 4 bulan lebih..

3y ago

Alhamdulillah sis rzeki kita tahun ney❤️❤️

Sy pon penantian selama 3 tahun. hjung bulan ni baru nak pergi scan. Doakan ❤

3y ago

InsyaAllah positif je, moga d’permudahkan segala urusan☺️

Alhamdulillah... tahniahhhh.. Doakan sy semoga ada rezeki juga yaa 😌

3y ago

Alhamdulillah, tq awk❤️, insyaAllah moga lpas ney rzeki awk plak, aminn ya mujib🤲🏻

Alhamdulillah tahniah sis, jaga diri baik2 .. Semoga ada rezeki saya pla lepas ne 😊

3y ago

Alhamdulillah, tq sis❤️❤️, moga lpas ney rzeki awak plak, aminn🥰

awak scan ni baby dh berpa minggu? saye pn kene repeat scan lagi seminggu

3y ago

owh saye minggu depan baru boleh scan balik 🥰 doakan baby saye sihat ye