Alhamdulillah penantian 3tahun, rezeki ramadhan❤️❤️

Alhamdulillah Ya Allah, repeat scan lpas 2mggu dh nmpk baby&jantung❤️❤️, happy xterkata lpas dgar bunyi heart beat baby td😭😭, smoga mmbesar dgn sihat ya ank mommy, aminn yaa mujib🤲🏻❤️

Alhamdulillah penantian 3tahun, rezeki ramadhan❤️❤️
40 Balas

Hi nak tanya, normal ke dah 8week tapi scan mason belum nampak apa apa? 🥺

Tahniah..kita sama,lepas 3 tahun kawin baru pregnt..baby Sya dah 6 bulan++

3y ago

Alhamdulillah cepat @ lmbt ade rzeki kn❤️

Alhamdulillah.. tahniah sis..🥰🥰 jaga diri dan kandungan sis baik2.

3y ago

Alhamdulillah, tq sis❤️❤️, insyaAllah🥰

taniah sis ...doakan saya juga ye sis ...saya dah 7 thun menanti ...b

3y ago

Alhamdulillah tq sis❤️, moga lpas ney rzeki sis plak🤲🏻

congratulations sis..Saya 5tahun try xda rezeki,Ada amal pe2 x

3y ago

Ade jgk ikhtiar sis, alhamdulillah Allah bg rzeki bulan ramadhan, insyaAllah cepat @ lmbt ade rzeki awk sis❤️❤️

tahniah.. Jaga diri dan baby baik2.. Kurang kan buat kerja berat

3y ago

insyaAllah tq atas nasihat❤️

Alhamdulillah...tahniah puan..hrp2 lepas ni rezeki sy pulak😊

3y ago

Alhamdulillah tq awk, smoga lpas ney rzeki awak plak🤲🏻❤️

Alhmdllh tahniahh.... Semoga dipermudahkn segala urusan

3y ago

Alhamdulillah, tq sis, aminn yaa mujib🤲🏻💕

alhamdulilah semoga dpermudahkan sgala urusan🙂

3y ago

Alhamdulillah, aminnn2 tq🥰

Alhamdulillah 😍tahniah sis.. jaga diri baik2

3y ago

Alhamdulillah, tq sis🥰🥰, insyaAllah❤️