Nak tanye scan baby tibe² dokter kata ade cyst

Nak tanye,,,ade tak ibu² dalam nie yg pregy tibe² ade cyst...aduhhh takutnye bile dokter scan tadi ade cyst 😢#secondbaby

1 Balas

mcm sy dlu dr sblm preggy sy ada endometrosis dkt ovari stage 4.. alhamdulillah ms preggy bila naik bulan ke bulan seterusnya bila bby mmbsr ia mkin mengecil..tp mcm kes puan..sy kurang psti..sbb cyst ada byk jnis cyst..ada yg bila bby mkin bsr ia akn mngecil..ada yg jnis ia bsr brsm bby...apa2 pn puan jgn stress2 tw..itupn slh satu punca blh sbbkn cyst mnjd bsr...jg pemakanan juga..ttg mknn sy pnh share d wall sy..puan blh rujuk di wall sy..mg dpmudahkan segalanya..aamiin