Alhamdulillah sye selamat melahirkan baby girl pada 15/3/2020 ...Secara Czer...X dpt nak bersalin normal sebab baby songsang...Walaupun bukaan dah 8cm , tpi doktor nak buat Czer juga, kerana x nk ambik sebarang risiko terhadap baby... Alhamdulillah semua berjalan lancar n selamat...Baby pun sihat ?

7 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah. Normal ke c-section sama je tu pengorbanan seorang ibu. Saya dah rasa 22 normal dan c-section. Jaga diri ya puan.

Alhamdulillah..da selamat bsalin..Tak kisah normal or czer dua2 pun sm2 hebat..semoga ibu n anak sihat sentiasa 😘

Alhamdulillah.. selamat berpantang..

Alhamdulillah. Tahniah!

Alhamdulillah syukur..

Alhamdulillah tahniah