Alhamdulillah rezeki dari Allah

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin baby boy 3.2kg pagi tadi 12/3/2020. anak ke3 dan czer kali ke3. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan czer dan berjalan dgn lancar. Doktor tak buat btl sebab doktor cakap dalam masih cantik.

21 Balas

Alhamdulillah..tahniah...mcm mna rasa czer?cara berpantang czer mcm mna??saya x pena kena czer...tapi berjaga2,bila dah kena kan,dah tau mcm mna nak handle..mmg la x mintak...tapi mana la tau kan....

4y ago

Harap di jauh kan ..thanks alot sis...

tahniahh.. sy masa ank first dah bukk 10 cm.. anak no 2.. pecah ktuban pahtu kepala dk bwah dah.. hehehe

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang sis 🤗

Tahniah sis.. ade amalkan ape² ke utk luka czer cantik?

4y ago

Nak tanya sis...tumis boleh mkn dlm pntang eh?

Alhamdulillah...tahniah Selamat berpantang...😍

Alhamdulillah tahniah sis..dan slmt brpantang

4y ago

Most wlcme 😘

Sis last priod bulan berape n berape hri bulan

4y ago

Period Tak regular.

Alhamdulillah..tahniah..selamat berpantang..

Tahniah sis. Selamat berpantang 💕

4y ago

🤗

Alhamdulillah tahniah selmat Berpantang