Bersalin Baby Prem

Alhamdulillah sy telah selamat melahirkan baby boy secara normal walaupun tak cukup bulan 34w4d pada 21/8/19 jam 6.34pm seberat 2.27kg. Awal sebulan. Mohon doa kalian agar anak sy cepat keluar dari NICU ya. Terima kasih mommies & bakal mommies semua??‍♀️

24 Balas

Kenapa baby masuk nicu sis??

5y ago

Sbb prematured. Awal sgt 34w je mujur berat dia okay 2.27kg untuk berat tu. And then doc monitor pernafasan dia pakai tube & lepas bersalin tu dia tak nangis.

Alhamdulillah.. Tahniah sis 😊

5y ago

Terima kasih. Doakan sy & anak❤️

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

5y ago

Tq sis. Doakan sy & anak❤️

Alhamdulillah tahniahh awk

5y ago

Terima kasih awak. Pengorbanan sgt😢

Syukur alhamdulillah

5y ago

Terima kasih sis. Doakan sy & anak❤️

Alhamdullilah..tahniah,semoga mommy & baby cpt sembuh..slmt berpantang sis..take a good care 4 urself n baby..

Tahniah! Semoga baby and mommy dipermudahkan semua urusan..Aamiin..

alhamdulillah sis..semoga semua baik2

5y ago

Terima kasih byk sis. Doakan sy & anak❤️

Alhamdulillah, tahniah sis, selamat berpantang. Smoga baby cpt2 blh balik rumah, inshaAllah, Aamiin

5y ago

Tq sis atas doa❤️

Alhamdulillah keduanya2 selamat sejahtera. Selamat berpantang sis. 😍

5y ago

Terima kasih sis. Doakan sy & anak ❤️