Bersalin Baby Prem

Alhamdulillah sy telah selamat melahirkan baby boy secara normal walaupun tak cukup bulan 34w4d pada 21/8/19 jam 6.34pm seberat 2.27kg. Awal sebulan. Mohon doa kalian agar anak sy cepat keluar dari NICU ya. Terima kasih mommies & bakal mommies semua??‍♀️

24 Balas

Alhamdulillah. Semoga baby cepat keluar. InsyaAllah kalau baby takde apa² masalah sekejap je duduk dalam tu. Macam saya anak sulung lahir 32minggu, seminggu je dalam nicu. Sebb tak cukup bulan, doc nak pantau. Jangan lupa bagi susu badan ye. Take care.