Twins delivered

Alhamdulillah. Sy slmt melahirkan 2org princess hari ini 35w6d. Berat kedua2nya 2.5kg. Doktor pn trkejut, sebab tumbesaran mereka yg sgt sama. Alhamdulillah

68 Balas

Tahniah sis.. Saya pun tgh pregnant twins tapi baru 27weeks 6days.. Boleh cerita tak sis pengalaman?? Saya tgh kerisauan nih.. Sekarang twins baru 1kg each.. Perut saya sangat kecik.. Sis amalkan apa ya sampai 2.5kg? Sakit dulu or doc dah bg date for czer? Or sis planning to deliver normal tapi emergency czer? Sorry banyak tanya.. Saya first baby ni.. Mcm2 perasaan ada..

5y ago

Sama2. Discuss je dgn doktor mne yg trbaik. 😊

I pun twins juga tapi bukan 2 tapi 3 peyut boyot memang tak payah cakap huhuhu..17/9 ni due .. semoga kita para mummies ni boleh bersalin dan pantang dengan tenang nyak aamin InshaAllah

5y ago

😂😂😂😂redha jak la

Alhamdulillah..tahniah ,moga jd ank solehah berjy dunia akhirat dn mnjd kebanggan ibu ayh..moga mbesar dgn sihat Aamiinn

Alhamdulilah.. thniah.. sy pregnant twin jg tp masih baru.. sudi ke sis share tips sepanjang mengandung kembar?? 😍

5y ago

Mkn seimbang. Selalu ckp dgn baby, mkn sama2. Hahaha

Alhamdulillah,tahniah sis..doakan semoga sy dpt twin lagi pasni yer sis..mane tau mengiring sis..hehehe..bestnye 😘

Tahniah sis...selamat bpantang..seronoknya dpt twin..doakn sy pun dpt twin jgk stlh bthn ttc...😊

5y ago

Tq sis..😍

Alhamdulillah ...congrats sis ..doakn saya dpt twins jugak .. teringgin nk ade twins 😁

Tahinah sis.. Usia kandunga awak sama dngn sy punya usia kandungan skrg ni 35w6d

Alhamdulillah..tahniah sis...selamat bpantang..🌸🌸🌸

alhamdulillah syukur.. selamat berpantang ye..biasa ke operate ?

5y ago

Emergency czer. Sbb poor progress for normal delivery