Baby sulung

Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl hri ni 39w 5d secara normal 2.95kg..princess ayah & mommy?

Baby sulung
37 Balas

Alhamdulillah selamat berpantang sis. Moga keduanya duberikan kesihatan yg baik. Aaaamiinnnn. 😍💙

Alhamdulillah, doakan sy ye. Dah 39w, dah ada tanda & sakit contraction, dlm proses nak admit wad.

4y ago

Ye..smoga dipermudahkn semua sis

Alhamdulillah.. Tahniah... Selamat berpantang... Semoga Mama n baby sihat adanya.. Aamiin

tahniah ibu slamat berpantang...doakn sy ibu dpt bby gegirl mcm ibu...

Alhamdulillah.. tahniah..rezeki awak dpt princess sulung..😍

4y ago

Alhamdulillah

Alhamdulillah, tahniah 🤗. Selamat berpantang sis

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang..

alhamdulilah congratulations mommy and ayah

Tahniah puan.. kmi lg ni mnghitung hari...

nampak sikit pun dah tau comel, tahniah ye