alhamdulillah blh share?

Hai mommy's2 alhamdulillah sy bru lepas melahirkan anak,19feb..baby boy.. 3.10kg,.. tp sy caesar, sebab baby first .tak brpa tau sgt pantang apa yg boleh and xboleh... boleh share pngalaman mami2 smua???

1 Balas

Tahniah mommy.. Sy pn ibu ceaser juga. Pantang mcm biasa, cuma barut sy xpkai mcm mommies lain sbb tkt tbuka wlpn ramai ckp xpe.. Byk mkn & minum oren sunquick, sayur jgn lupa juga.. Nk bantu luka cpt sembuh..

4y ago

Takpa, bela lemak dulu😅