selesai air gula

Alhamdulillah selesai minum air gula hari ni, fuhh.. dah 25weeks, so nurse kata sekali je minum kalo x sangkut.. harapnya x sangkut la, amin3. Actually, rasa dia x lah teruk sgt seperti dibayangkan, manis mmg manis n lama jugak nak habiskan tu sbb minum sikit2, tp ok lah, boleh telan lagi.. cuma few minutes after minum tu mmg ada rasa pening sikit n nk termuntah, tp tahan je, berehat, tarik nafas, cuba bertenang x nak bagi muntah, kang kena repeat minum balik. Rasanya nak muntah tu sbb perut kosong kot, dah masuk angin. Pada yg belum penah minum, rileks n tenang je, jgn fikir sgt. Kena kuat semangat demi baby. ?

selesai air gula
66 Balas

Sy pun blom pernh mnum.. Tp 28/1/2020 sy kna mnum air gula pula... First time... Sy x da mslh berat bdn pun.. Cuma doktr kata skg kalau umr da mlebih 25 thn kna mnum air gula jg... 😂

4y ago

Ok tq awk.. Sy akn cba😊