Baby 9/9/19

Alhamdulillah.. selamat bersalin baby boy 2.7 kg pukul 5pm td @38weeks 4 days

Baby 9/9/19
82 Balas

Alhamdulillah cantik tarikh😍 hari ni sepatut nye due saya utk 1st baby aritu..tp x menjadi..Allah dah ganti utk 2nd baby..7weeks🤗 baby wawasan2020

5y ago

Murahnya rezeki awak.. Allah ganti dah 😘

Congrats sis & selamat berpantang..bestnya 38 weeks dah bersalin tarik lahir pun cntik 9.9.19..sy pun 38 weeks 4day..tp belum ada tandah2 bersalin..

5y ago

Moga dipermudahkan utk awak ya...

sama tarikh lahir dgn untie laa. . moga mmbesar dgn sehat k. jadi ank yg soleh taat pada allah& ayh ibu. .Aminn. .

Alhamdulillah..sy esok msk 38weeks..debar dh ni..moga dipermudahkan utk sy jgk..lama x sis sakit?

4y ago

Terima kasih sis..mudah2an

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang ye. Semoga ibu dan baby sihat sentiasa.

Alhmdulillah..tahniah..saya 39weeks..doakan saya selamat bsalin dlm mggu ni..😰

Alhamdulillah tahniahh awk. Slmt bpntg and jaga mkn awk , nnti kunng hri2 klnk

Cantiknya tarikh dia 🥰 alhamdulillah selamat berpantang mommy and baby

Alhamdulillah... tahniah sis... selamat berpantang... comel baby boy😍

Tahniah ..selamat berpntg..doakan sy baby kluar awal now 38w5d..xsabar ni