First Time Mother

Alhamdulillah selamat melahirkn baby boy 13 feb 2020, pkl 2.15 ptg seberat 2.58kg.. Mse scan 3kg++.. Koyakan 2nd degree... Baby kne tahan di nicu sbb ade gbs.. Doakan baby sy sihat xde ape2 masalah dan bole balik esok.. Sy doakan yg bakal melahirkn dipermudahkn utk bersalin.. And yg tgh mengharapkn cahaya mata dikurniakan zuriat.. Amiinn..

19 Balas

Aaamiinnnn3 atas dOa tu. TQ sis. Alhamdulillah syukur pada Allah. Semoga baby & sis sihat walafiat hendaknya. Aaamiinnnn3 ya rabbal alaminn. 🍃🌻🌻🍃

Tahniah sis.. Selamat berpantang.. Doakn sy slmt brsalin.. Dh 39w2d xde rse ape pon lg.. First bby 38w6d dh brsalin 😵😌 takuttt

Alhamdulillah n tahniah... Semoga Allah permudahkan segala Nya.. N Baby sentiasa sihat adanya... Aamiin..

Kita sama sis.. Anak sy last scan 3.1kg.. Kluar 2.54 kg je.. 2nd degree juga😅

Alhamdulillah tahniah... Bleh tau.. Sejak kandungan brapa minggu dpt tau ada gbs?

4y ago

Mse 26 weeks klau x silap

Alhamdulillah...Semoga dipermudahkn ye sis...Amiiin.

Alhamdulillah.tahniah.selamat berpantang

Gbs bkn kena duduk wad 5hari ke

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

Mcm mna koyakan 2nd degree?