Baby june 2020

Doctor kk suruh pegi scan utk tgok size baby sbb dh msuk 4 bulan , skali scan ngam haa baby trkangkang , trus kantoi gender ?? ad yg beranak di HTAR bln june ni ??‍♀️ sy doakn semoga segala urusan ibu2 yg bakal melahirkn this year dipermudahkn amin

Baby june 2020
39 Balas

Bestnyaa da tau gender.. Saya scan masa 4bulan ahad lpas pon baby sorok.. Malu agaknyaa ibu dia nk scan tgok anu dia 🤣 hrap bulan dpn dia tnjok laa.. Ibu dgn ayh penat gadoh psal gender awk ni sayangg.. Geng June jugak!❤️

4y ago

Aah.. Tula. Hrap next months dia tnjok.. Geram btol dia kepit xbagi ibu ayah die tgok 😅 amin... Hope awk dgn saya dipermudahkan urusan bersalin nt

Saya 2/6 dah 2 kali scan.. minggu lepas scan doctor kata baby boy tp nak pasti lagi bulan3 nanti scan balik.. harap2 dapat baby boy lah memg nak sangat baby boy tp klau baby girl pun tak kisah syukur dgn pemberian Tuhan..

wahhh 😍 Bestnya da tahu jantina baby . Saya taktau lg , harap minggu dpan tahu la jantina baby apa 🤩 . Semoga urusan sis n baby dipermudakan . aamiin . Kita due pun in sha allah bulan june 😆

Sama laa dah 4bulan kandungan .. Tpi blom scan lagi tgk baby cmner .. Tggu bulan2 nnti checkup . Hehe tpi duedate tu tk psti la brapa .. Antara 30/6@3/7 .. Nk sure kn dgn doktor nnti next checkup😁

4y ago

Sy pon pegi scan sbb tk dpt due date yg fix , tu yg doc kk suh pegi scan , trus dpt tau gender

sy pon baby june jugak, tp tktawu jantina lagi, 5/2 ni ade check up dgn scan, nnti nk tnye doc laaa 😆,excited nk tawu, ajak suami pegi scan dkt swasta dia tk nak, nk surprise katenye 😅😅

4y ago

Sy doakan baby sihat 🥰 sy pon scan swasta , tk tnya pon jantina , tp doc trus kantoi kn😂

Sy bru 3 hri lepas g scan kt klnik swasta...nak tahu sgt pekembgan bdn bby... Bby xnk tjuk pulak tgah brkepit Tp time scan bby mcm tgah sujud di atas uri

4y ago

Insyallah nnti dh berpusing dh boleh nampak gender 🥰🥰

Bestnya awal dpt tau gender bby, sy dah 26week.. Masa scan hari tu baby malu2, doc ckp tak clear lagi.. Harap next scan baby tak malu dah 🤗🤗

4y ago

Kita pon ada kawan dh 20week pon tk nmpk lagi sbb pegi scan baby kepit, malu2 katanya

syok tekangkang.. td saya detial scan nak tgk jantina kepit hbs.. tetungging la.. xreti ddk diam.. dokter kacau pon buat xtahu dia je..

4y ago

td scan nampak telur besembul bulat je ngan pistul dia.

😍😍 Saya due April ni, brp kali scan dah dia asyik hide je😂😂 hjg mggu ni nak scan lg.. ada tips tak nk baby tu bg tgk?

4y ago

sy haritu buat detail scan , bby kepit.. lpstu sonographer goncg2 perut nk bg baby kangkang.. pastu bru nmpak.. sabo jelah 😂

😍tahniah ibu..ktk pun due jun jgk.. blum tahu lg jantina bby...smoga sama jgk mcm ibu...dpt gegurls 😘😘😘

4y ago

Amin...😘😘😘