Kelahiran yg dipermudahkn

Alhamdulillah..sy dh slmt melahirkn baby boy 2.76kg pd 26.10.2019 yg lalu. Allah permudahkn kelahiran kali ni..sakit 10.30pm pukul 11.56pm bersalin..syukur sgt2..

186 Balas

Subhanallah.. Comey nye dia.. Congrate sis. Selamat berpantang.. Doakan sy pun bsalin normal n dipermudahkan cm sis.. Sy due Feb next year.. Hehee.. ❤️

Alhamdulillah syukur. Comel baby. Doakan ntk sy jgk yer semoga d permudahkan segala urusan dan dapat baby secomel ni jgk🙂

Tahniah sis .. masa sis mngandung .. kandungan sis turun bawah ke atau atas sampai susu .. just nak tau posisi jer 😊

5y ago

Ok sis 😊 sbab sya punya bawah sis

Alhamdulillah, tahniah sis, comel nya baby, mudahnya bersalin 😍, harap sgt dpt bersalin dgn mudah dan lancar mcm sis

Alhamdulillah..tahniah sis,, selamat berpantang..semoga cpt sembuh dan sihat2 selalu ibu & baby..Aamiin,,, 😍😍

Alhamdulillah. Comel baby sis... Doakan sy jugak ye sis. Agar memperolehi zuriat sendiri. Aamiin 😍😍😍

Lebat nye rambut die..sama la sy pn bersalin 26.10.19 kol 9.21pm..berat baby 2.77kg..lebih kurg gn ank sis 🥰

Alhamdulillah. Tahniah puan.selamat berpantang. Doakan kami juga dipermudahkan proses bersalin mcm puan

X puas tgk baby ni ya Allah knp comel sngt ni.. 😘😘😘😘😍😍😍sejuk mata memandang..

Alhamdulillah,tahniah sis,rzki sis & baby .any tips,,share sis..dup dap dup dap nih😅😅😅