baby girl

Alhamdulillah selamat melahirkan puteri sulung pukul 8 pagi tadi.. overdue 3 hari.. doakan baby saya boleh keluar nicu cecepat.. kena tahan nicu sebab terberak dalam perut

17 Balas

Kne tahan nicu sbb berak? Ank sulong sya pon mcm tu gak tpi xdk smpai kne tahan...dktr mndi and brsihkn dy leps tu dy bgi baby kt sye...🤔 Plik hospital awk

4y ago

Alhamdulillah baby sis takda masalah.. baby saya dah tertelan air ketumban yg bercampur najis tu sbb tu kena tahan nicu..

Sy pn anak girl,emergncy czer sbb bby berak . Tp xkena thn nicu . Smga anak sis cpt kua dr nicu amin

Alhamdulillah..tahniah.. Aamiin..semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby..

Selamat berpantang sis. Semoga segala urusan dipermudahkan Allah. Aaamiinnn. 🤗

Semoga dipermudahkan oleh ALLAH TAALA..Aamiin Ya Rabbal Alamiin

Selamat berpantang sis..alhamdulillah & tahniah

Alhamdulillah tahniah..slmat brpntng 🤗

tahniahhhh.. selamat berpantang..

tahniah..selamat berpantang 😊

Tahniah sis slmat Berpantang