39w5d

alhamdulillah selamat melahirkan baby girl jam 17:38pm 18/2/2020 ? cuma blm sempat tgk anak kena tahan di NICU

19 Balas

Baby saya pun di NICU, dah 5bulan 17hari, masuk since lahir😔, semoga Allah bg kekuatan utk semua ibu yg baby dimasukkan ke NICU

4y ago

Baby saya ada Layrngomalacia n treacheomalacia

tahniah sis.doakan sy dpt baby boy...moga Allah permudahkan sgl urusan kita...

Berapa lama baby ditahan NICU? Baby sy pun ditahan..sedihnya sy d wad tanpa baby..

4y ago

knp kne msuk nicu ye

Tahniah ibu...slmt bpantang...smoga sy jg dpt bby girl mcm ibu nanti...

Tahniah n selamat pantang doakan sy dapt baby girl..

Alhamdulillah..tahniah..semoga baby cpt sht..

congrats..semoga baby sihat walafiat

taniah dan selamat berpantang

Tahniah..semoga d permudahkn.

Alhamdulillah. Tahniah sis..