baby nicu

Hai,saya dah selamat melahirkan pada 6/12..saya dah keluar wad tapi baby masih di tahan untuk doktor pantau dekat nicu sebab tak cukup bulan. Lahir 36 minggu. Baby alhamdulillah ok,sihat takde mslh kesihatan. Cuma nak tanya kalau baby dalam nicu,ibu2 akan pergi tengok anak hari2 ke. Macamana ibu2 jaga luka bawah

1 Balas

tahniahh n selamat berpantang... aah.. sye g ari2 tgk n susukan baby.. kalo xleh susukan pon g tgk je laa die mcm mane.. luke tu jaga ncm biase je sis.. letak ubat yg hospital bekalkan tu..insyaAllah.. n jgn jln laju n lasak ye..