Alhamdulillah selamat melahirkan bby girl 14/8/2022 ...

Alhamdulillah selamat melahirkan bby girl 14/8/2022 ..pada pukul 3.55pagi..usia kandungan 36 minggu 5 hari di HSI JOHOR BAHRU ... tarikh jangkaan EDD 5/9/2022 ...Allah sebaik-baik perancang....

7 Balas

Alhamdulillah selamat berpantang sis, skrg ni asyik mengeras dan membuang, rasanye baby sdg masuk laluan, kadang pinggang sakit tapi alhamdulillah blh tahan lg kejap ok kejap hilang, bahagian peha celah celah itu rasa keras bila nak jalan atau bangun dan sewaktu baby mengeras..tunggu masa di rumah lagi. Doakan saya

2y ago

due on 26/8 tp disebabkan gdm on diet 25/8 kena serah diri. Jika ada tanda bersalin blh gegas gi hosp kata doc. Hari ni saya tgh tunggu tanda mengeras lg tak, atau labor sign lain..sbb pg td gi kk scan dah 3.4kg anak di border line pulak. Takut pulak nak makan. Kena mula jalan lbh kut lepas ni

Alhamdulillah .selamat berpantang...sy due 7/9 .. tunggu masa je ni baby dh masuk laluan ..skrg baru rasa lenggoh2 pinggang je dgn sakit bawah perut n baby selalu mengeras

2y ago

semoga dipermudahkan urusan awak untuk melahirkan...Aamiin...

Me too. Due date 31/8. Delivered at 36w3d 7/8/22. Alhamdulillah bby Boy. Bby lahir 2.36kg. As at today dah 2.69kg. Alhamdulillahh

2y ago

Alhamdulillah...tahniah awak...

Dear bole dpt info skit ape procedure dkt HSI 😁 sbb baru first time nak ke HSI Skrg 37 minggu belum ade tanda lg 🙁

2y ago

sis nk tanya hsi dia pilih tempat yg dia boleh cover je ke ? klu tempat dia x cover dia halau ke hsa ke ?

Congratulation dear 😇 God bless U & baby

Masya Allah , syukur dan tahniah. 💐🤲

2y ago

Alhamdulillah...terima kasih ...

ok x hsi

2y ago

ok...kali ke dua di sini ...