bby

40weeks but bby stil nk dlm perut ibu... xpa syg .. ibu kn sabar tunggu anugerah terindah ibu..

15 Balas

Semoga sist dprmudahkan utk brsalin..dan smoga jga sist dan baby juga slamat..insha Allah amin amin ya rabbal alamin..😊😊☺

X pe sis.. Enjoy ur pregnancy.. Bila da bersalin nnti mesti rindu saat dia berada dlm perut. I miss that moment so much..

Saya 40 minggu 2 hari..semoga sis dipermudahkan bersalin..Aamiin..

40w=10mnths......bby masih blm puas duduk dlm tu😅😅😅...

Hehe..sama la kita..berat baby skrg dh berapa kg sis

same! arini genap 40weeks baby selesa dlm perut :)

Semoga dipermudahkan sis segala urusan

Sma la...40mggu 3hri...

Saya pon bersalin 40week 3 days

Mg d pmudahkn segalanya .aamiin