selamat melahirkan

Due 21/12 alhamdulillah dh selamat melahirkan pada 30/11 . tepat 37week . bby boy 💙 secara normal berat 3.10 kg .

7 Balas

due kita sama tapi saya belum melahirkan lagi..doakan saya selamat bersalin anak pertama nanti...tahniah sis dapat baby boy..selamat berpantang

5mo ago

ouhhehe . banyak banyak buat senaman , berjalan . pujuk pujuk dia samaaa 🙈

sayaa dah 39 week 1 hari baby taknak keluar lagi . berdebornyaa takut overdue .

5mo ago

itulaaa tuuu , harap baby keluar sblum due .

Alahai lebih krg je due kita... tahniah tau.. selamat berpantang...

Sy 24 pun masih duk tggu jugak... Takot semua ada

nak tanya sis, apa tnda2 sis nak bersalin?

5mo ago

samala.. sy ni tak boleh tidur dah..sakit sngt masa baring. nak baby cpt keluar jgk

tahniah sis. selamat berpantang.

Tahniah awak .. ada tanda tanda tak ?

5mo ago

keluar lendir . lepastu g hospital baru 1cm depa suruh blk , malam tu keluar lendir darah plk . dh 2cm lepastu kena ward terusss