Selamat melahirkan Baby Girl ^_~

Alhamdulillah , Syukur, Selamat melahirkan Baby perempuan 3.5 kg, secara Normal. 7.9.2019 (due date 18/9).

74 Balas

Wow 3.5..kus semangat.. anak sy lahir dgn 2.75.. skg sbulan bru 3.8.. tu pun sy xlarat nk mendukungnye.. tahniah sis.. selamt berpntg

5y ago

Huhuhu...maaknyaa kuat mkn masa pregnant..anak pun besauu..

Alhamdulillah.... Tahniah puan wahhh besarnya bby 3.5kg syukurlah jaga baik2 n jaga kesihatan puan ye.

5y ago

Alhamdulillah.baik terima kasih ya awak.

Alhamdulillah..slmt berpantang awk..moga awk dan baby sentiasa sht..

Alhamdulillah tahniah sis, due date kite sme tp sye11/9 dh bsalin dh🤭

5y ago

Saya bersalin 7/9....huhu Due date 18/9..

Alhamdulillah sis...tahniah...anak x sbar nk keluar tu 😊😊..

Tahniah. Ur baby share same birthday with me😍😘😘😘

tahniah awk.. kite arini 40w.. xnk kluar lg dia..😅😅

5y ago

Huhu..xpe semoga di permudahkan bersalin awaknyaa yaa..aamiin

Alhamdulillah...tahniah sis. Selamat berpantang ❤️

5y ago

Alhamdulillah..terima kasih ya awk 💕

Alhamdulillah tahniah & Selamat berpantang sis

Alhamdulillah. Tahniah sis & selamat berpantang 🤗

5y ago

Alhamdulillah..ya terima kasih awk 💐