Alhamdulillah..Anak merdeka?

Selamat melahirkan baby girl secara normal 3.6kg pada 31/8/19 Due date sepatutnya 6/9?..baby tak sabar nk nk tgk dunia??

74 Balas

Tahniah sis. ❤ Baby merdeka. nanti boleh claim elaun merdeka dgn kerajaan. dulu2 ada. tk tau masih ada lg tk skng 😅

Due sis sme mcm sy.. Hehe 6/9..tpi 13/8 dh keluar sbb xsabar nk smbut merdeka.. Baby ogos 🤣

Sama kita sis,Sy spttnya due 8/9/19...tapi nak lahir 31/8/19 jgk...

4y ago

Yeepiiee..alhamdulillah

Tahniah mommy. 😘Sama due date kita.. tapi sy baby belum nk kluar lgi. 😊😊

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang sis..jaga diri n kesihatan

Di nK kluar jugk time merdeka haha nk smbut merdeka la tu 😆

Tahniah.. Selamat berpantang 🙂🙂

Alhamdulillah .. tahniah , selamat berpantang 😍

Alhamdulillah... Tahniah, selamat berpantang

Congrats dan selamat berpantang. Baby merdeka.

5y ago

Terima kasih 🌹💞😘