Baby boy

Alhamdulillah 3 August haritu saya selamat melahirkan baby boy. Berat 3.33kg

18 Balas

Eh sama lah.. Anak sy baby boy pun lahir 3 August. Ada geng berat 2.5kg. Skg dah 4kg lbh. Isnin baru timbang lagi..😆

5y ago

Hehe geng sama tarikh

sis bersalin normal or czer? sy pn due next week, doc scan katanya berat 3.3.. tak terlalu besar ke?

5y ago

Alhamdulillah normal sis. Masa scan dekat labour room doc cakap 2.7/2.8kg. Sekali keluar 3.33kg hehe.

Tahniah sis.. Pndai ank sis pilih no cntik jek.. 3august.. Berat 3.33kg. Hehee..

5y ago

Kebetulan jugak lilit kepala 33cm panjang 53cm. Memang minat 3 ni baby ni. Hehe

Alhamdulillah🤲... Tahniah dan selamat berpantang sis..

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Congrats mommy selamat berpantang😁

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

Alhamdulillah tahniah Mommy

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah congrats!