Assalamualaikum..Alhamdulillah,dah selamat melahirkan,baby boy 20/6 Due date 28/6

2 Balas

Bestnya dah bersalin, saya pun due 28/6 tapi belum tanda2 lagi tapi dah tak larat dah nak bawak perut hehe

10mo ago

semoga di permudahkan urusan bersalin...byk kan bejalan..in shaa allah cepat sampai masanya.

tahniah sis.cerita la pngalaman bsalin.sy skg bru masuk wad.bukaan 3 cm.due 24/6.lusa 😅

10mo ago

semoga di permudahkan urusan bersalin,ibu & ank baik² dan sihat..