First Baby

Alhamdulillah selamat melahirkan baby boy awal pagi tadi 7.25am date 12/7/2019. baby 3.02kg. baby nak keluar 2 hari awal dari due date nya ?? syukur ya Allah ?

44 Balas

tahniah..semoga jd ank soleh..pnyejuk mta ayah dan ibu..dpt mmbri syafaat pd ayah dan ibu nti

Alhamdulilah dia sbar nk main gn mommy dia lh tu bsrnye bby tahniah slmat bpantang

Hii, sama lah dengan kita, baby boy jugak, tapi awai seminggu dari due

alhamdulillah..congrats mommy 😊 si kecik ni taknak keluar lg..hehe

5y ago

sabar momy.. kejap lagi tuu mesti baby nak keluar hee

Alhamdulillah. Happy fr you sis ! Selamat berpantang 😍

Alhamdulillah...semoga baby n mommy sht..doakan sy yer..due 24/8

5y ago

aminn semoga dipermudahkan segala urusan sis

alhamdulillah..tahniah sis..slamat bpantang yer 😘

Alhamdulillah. Tahniah sis.selamat berpantang 😊

Hi bby boy.. Tahniah sis.. selamat bpantang..

Alhamdulilah . Taniah selamat berpantang sis