Anak Sulong

Alhamdulillah selamat melahirkan baby boy, 19/03/2020... Dgn berat 2.4 sbb lahir awal.. Due date sebenar 27.03.2020 ,mudah mudaham inu diluar sne yang bru nk melahirkm akan dipermudahkam urusannya..

Anak Sulong
56 Balas

Tahniah sis! Selamat berpantang, semoga sis & baby sihat walafiat. Aaamiinn3. ❤Doakan sy juga ye, menghitung hari dahni. Anak sulung jugak. 😊

Alhamdulillah..tahniah, sis..selamat berpantang.. Moge baby ngan mommy baik2 & sehat selalu...

sy harit tu bersalin awal 3weeks before due..Alhamdulillah baby 2.5kg..boy..apapun congrats..🥰

4y ago

Bby sye berat 2,6kg. .smpai sye 36wek 2ary sye Ade kcing mnis. .Blom b'slin ag. . .

Aminn alhamdullilahh comel je baby sis , tak sabar nk tnggu baby sy pula kluar 😍

Tahniah sis..selamat berpantang..seronok tgok org dh lepas bersalin ni..legaa

Tahniah sis. Doakan sye pulak selamat melahirkan tahun ni. . anak no 2

Alhamdullillah,tahniah sis .. doakan Saya jgk sis ..the menunggu jgk ni

Baby kna masuk SCN xsis? Org ckp bersalin awal baby kna masuk SCN.

Tahniah sis❤❤.. Doa kn sa mgndung tahun nhe ye sis, , amin 🙏

Aamiin di atas doa.....Tahniah dan Selamat berpantang.....