Selamat melahirkan bayi 03/08/23 @0136am

Hi semua sy dah selamat melahirkn baby 03/08 @0136am ckup 39 minggu tepat.. berat baby boy 2.93kg panjang 48cm .. actually due sebenar 10/08 tp dah pujuk adik untuk keluar awal alhmdulillah beranak awal juga.. mommy2 yang lain mcm mna dah brsalin ?

1 Balas

bestnya.. alhamdulillah lega dengar.. due Kita Sama..tp sy Masih belum Ada tanda2..cuma perut je kerap mengeras.. sis turun tanda macamana tu

9mo ago

sy pernah Rasa macamtu tp still boleh tahan n sehari je..then next day dah Okey sampai harini.. sis deliver normal ke ?