deliver baby girl at 36 week 2 day

Alhamdulillah selamat lahirkan baby girl 13.12.2019 @2.20am with 3.15kg

26 Balas

Congratulations. Wahh.. 36w yee. Baby dah 3.15kg. Baby kita baru 2.6kg masa scan aritu. Huhuhu. Now dah 38weeks. Belum nak keluar lagi baby ni.. 😅😅😅

tahniah....best nye dpt deliver baby awl.. kongsi tips mommy.. sy due 16.12 tp ni masih lom ade tanda2 lg.. klau bleh x nak smpai due..

Waw tahniah...n slamat berpantang...tepat pade due ke sis bersalin ni??

Beza ngn sy seminggu..Saya 35w2d....masih menunggu..harap2 01/01/2020...

4y ago

Saya plak jenis bersalin awal.ank no 3 lahir 2 mggu awal. Spatutnya 15/1/17 tp keluar 28/12/16. Yg sulong 23/12/2007 tp keluar 24/11/2007

Taniah n slmt berpantang. Wow deliver awl n bby pon berat jgk😍

Tahniah mommy! Alhamdulillah. Selamat berpantang. 🥰🥰🥰

Tahniah and Selamat berpantang sis.. Share cmne blh deliver awl tu?

4y ago

Jalan dh bukak 4cm sis.. tapi jenuh jugak tggu sebab takde labor pain cuma rasa sikit2 jer.. doktor taknak force labor dia nak bagi natural birth sebab baby consider premature kan.. tggu dari ptg sampai dh tgh malam selepas cucuk dexa utk kuatkan paru2 baby baru ada rasa start contraction.. start contraction dlm pukul 12 lebih dlm 2 jam trus deliver...

Alhamdulillah..congrats sist...selamat brpantang..😊

Tahniah mummy.. selamat bpantang 😍😍

Tahniah.. Selamat berpantang 🥰🥰