Alhamdulillah...

Alhamdulillah.. Sy selamat lahirkan baby girl smlm at 40weeks... Berat 2.8 normal delivery

69 Balas

Tahniahh sis n slamat berpantangg.. sma laa sis usia kandungan dgn berat badan anak kitaa.. tapii saya dah melahirkan 20 hari bulan 2 ni ngam" due date c baby.. tapii saya melahirkan emergency czer..😢 Alhamdulillah biarpun czer dua dua dah slamat..🤗🤗

kecik nye baby awak .. saye skng 36minggu berat baby 2.5 ... nanti dah 40minggu besar mane plk baby ni hahaha .. tgh pujuk baby bagi keluar awal ..

5y ago

Baby sy cute je sis... Hahaha.. Tp tu pun struggle nk kuarkn.. Alhamdulillah baby selamat n sihat :)

Alhamdulillah tahniah puan. Moga puan sihat & baby sihat. Doakan sy pula ye menunggu hari je ni.

Alhamdullillah 🤲. Selamat berpantang. Semoga masa sy akan Tina. Aamiin

Tahniah...saya lusa genap 40week..tggu turun tanda je ni bru gi hospital

Alhamdulillah.. tahniah.. doakan sy menyusul lg 4 hari je lg nak 40weeks ni

4y ago

Thanks sis... Moga urusan sis dan baby dimudahkan.. Insha Allah.... Selamat berpantang in advance :)

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga awk dn bby sihat selalu.. 😍

Alhamdulillah sis..🥰🥰🥰tahniah dan selamat berpantang

Tahniah sis... smoga baby membesar dengan sihat . 👶👶

tahniah ibu...doakn sy dpt jgk bb girl mcm ibu nanti...