Alhamdulillah..saya dah selamat bersalin emergency czer + BTL Baby girl 3.15kg..

Alhamdulillah..saya dah selamat bersalin emergency czer + BTL
Baby girl
3.15kg..
59 Balas

Salam nak tanya sy lewat 3 hari. Pg test. Negative. Sy bukak penutup tu. Tnda panah tu hanya bekas kapas tu.dia ada kesan garis merah . C tu yg negativ. Bawah C tu ialah T. Tapi T tu xdak kesan satu pon..

3y ago

rasanya negatif. kesan merah tu kesan urine rasanya. Tp selagi belum period, boleh repeat test.

Tahniah. Selamat berpantang. Saya ada jual set berpantang Shaklee. Bagus utk bagi luka cpt sembuh dan elak sembelit time pantang. Kalau berminat boleh klik sini https://MasIsmail.wasap.my

Tahniah. Kalau nak vitamin C utk bagi luka cepat sembuh atau OsteMatrix utk bantu membuang lepas bersalin boleh hubungi saya ye. www.wasap.my/60135202707

Alhamdulillah tahniah sis. Samalah kita. Sy pun emergency czer.. Yang penting semua selamat. Slmt berpantang ibu. Smg baby d ank yg soleh/ah

tahniah sis.. bykkan mkn oren luka cpt baik dan jugak vit.C supplement.. bykkan minum air..luka mmg cpt baik.hee

Alhamdulillah tahniah.. semoga Allah swt permudahkan urusan sy brslin thun depan slmt ibu dan ank aamiin

Alhamdulillah Tahniah ,,sy tgh tunggu hari ni ,x sabar nak jumpa baby girl 😁

alhamdulillah selamat berpantang sis..endak sabar saya tunggh anak ke5 juga...

Tahniah puan. Sy pun tgh berpantang emergency czer jgk☺️ 31 hari dah

alhamdulillah tahniah puan..dan slmt brpantang.. 😉 #TAPSupermoms