Baby

Alhamdulillah..dah deliver well with episiotomy? baby girl ! 7/3/2019?

29 Balas

Alhamdulillah... Tahniah..selamat berpantang Syoknya baby girl.. Saya pun berdebar sb lagi 13w..wpun dah 4 boys, yg ni xpasti gender.. Berdebar. Doakan kali ni girl..

5y ago

insya Allah.. amin. moga doa kita dimakbulkan..

alhamdulillah..besttnyeee..slmt bpantang..😁..sy pla ase x sabar nk dliver..tgh menunggu hri now..doakn urusan sy d prmdhkn ye,sis..😊

Alhamdulillah. Congratz.. doakan sy baby girl jgk ya, baru 6w. last pregnant ni, b4 czer kali ke3.

congrates mommy.ahh xsabar nk jmpa my baby end of march..selamat berpantang ya.

tahniah Mommy💜💜💜... selamat berpantang.. bby girl nama ape?😊😊

5y ago

wah.. sedap nye nama💜💜💜.. aunty doakan agar baby membesar dg sihat ye dear..

Ahhh congratulations! 😍😍😍😍 hope you and baby are healthy 💕

Tahniah!!! Sama birthday kita la 7/3 😁😘

alhamdulillah.. tahniah awak. selamat berpantang :D