selamat bersalin

Salam semua. Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy pada 7.01.2020 berat 3.24kg di HWKKKL. Sepatutnya due Date harini 20.1.2020 tp sebabkan leaking so kena induce drip. Doakan baby Saya sihat ya sekarang still kuning.

11 Balas

Auuww seronok ya...tahniah sis..semoga mommy n baby sihat cpt sembuh dri sgala skt n slmt bpntg..rindunye xsabar nk bau baby newborn..kiss baby's cheek ntuk sy ya😘

Tahniah sis. Maaf nak tanya, Hosp wanita & kanak kanak kan? Suami boleh teman kita masa dalam labour room? And boleh Puan share sikit pengalaman di hosp tuh.

4y ago

Boleh sis. Husband Saya teman dari mula Smpai hbis. Saya dduk ward 3rd class tp dpt blik 2 org. Toilet smua dlm blik tu and berair cond. Mmg selesa lah mcm swasta. Nurse and doc pun baik. Labour room dia pun selesa and besar. Mmg 5 star la Saya bg. Bil saya just rm38 je. Saya bersalin normal and induce drip.

Alhamdulillah..tahniah sis...semoga baby cpt sembuh🌹🌹🌹

Alhamdullilah... tahniah... moga sy pun dpt baby boy jg... 😊😊

Dorg kata kalau bkn almt kl xleh bersalin sana😪

4y ago

Lmbt lg...bln 7 nanti😁

Sis okay tak bersalin kat ctu.. suami boleh teman?

4y ago

Boleh sis. Ok sangat mcm swasta hospital dia sekarang. Selesa saya dpt bilik 2 org sedangkan saya ambik 3rd class. Blik air smua dlm tu. Ada air cond lg. Labour room dia pun besar and selesa.

Tahniah 😍

Tahniah sis❤️

Tahniah

Tahniah 🥰