Dah selamat bersalin

Alhamdulillah pada petang Jumaat kelmarin saya dah selamat melahirkan bayi perempuan dengan berat 2.42kg (awal 2 minggu)... baby kecik ja sebab saya dengan suami pun kecik. Tapi ditahan di nicu sbb saya +ve gbs masa pregnant... tolong doakan semoga bayi saya sihat dan boleh balik secepat mungkin yaa.... terima kasih ❤

22 Balas

kalau kita tak tahu sama ada kita ada gbs atau tak, boleh ke masa nak bersalin tu kita inform nurse untuk on antibiotics?

2y ago

haah dorang on kalau kita positive je, kalau sis tak yakin, sis boleh pergi kk untuk buat sample swab... kalau takda gbs then alhamdulillah laa...