Alhamdulillah Sy Dah Selamat Melahirkan Baby Prem 29week 3hari

Alhamdulillah syukur sy dh selamat melahirkan baby prem di usia kandungan 29week..tapi baby kritikal di nicu..doakan semoga ada keajaiban yg berlaku kt baby sy..amin

5 Balas

Aamiin.. InsyaAllah..nanti kejap je dia besar, pengalaman sama cm baby sy 29 week, akak katil sblh tu pon sama 28 dgn 29 week tp berat anak dia 1.6 tak silap, anak sy 1kg, sy czer, anak dia normal, akak tu pye kes 3 org anak dia, sume prem 29 week, alhamdulillah ok, mmg dia sumber inspirasi sy la watu tu sbb kita baby 1st kan..1.8kg baru dia boleh discharge tp 2 bulan gak kat hospital baby, cm lepas tahap kritikal tu, dia transfer ke recovery, pastu 2 minggu gak dgn baby dok dlm NICU..baru discharge.. InsyaAllah nanti tak terasa dia dh besar..😊 sentiasa jmp dia sedekahkan fatiha kat dia, baca 5 bismillah kat dia..usap dia.. bonding dgn dia..sy kerap tye dgn nurse, nk bonding leh, kalau dia ckp tak boleh, akur je la..huhu..ckp dgn dia, nanti dia happy..now alhamdulillah ank sy dh 2 tahun 8 bulan dh..jgn risau k..😊

4y ago

Sye nk tnye de x smpi dkter mntk air tulang sum sum

Amiin2 ya rabbal alamin. Smoga baby sist shat dan slamat..☺

smoga bby cepat sembuh dan sihat

macam mana ye dgn baby awk?

semoga cepat sembuh