Dah selamat bersalin

Alhamdulillah pada petang Jumaat kelmarin saya dah selamat melahirkan bayi perempuan dengan berat 2.42kg (awal 2 minggu)... baby kecik ja sebab saya dengan suami pun kecik. Tapi ditahan di nicu sbb saya +ve gbs masa pregnant... tolong doakan semoga bayi saya sihat dan boleh balik secepat mungkin yaa.... terima kasih ❤

22 Balas

Congrats mami. Jgn stress2 ya! Baby sy pn masuk nicu sbb demam masa 2 weeks Alhamdulillah smua ok now dah 4mo😍

Baby ada masalah lain tak sis kena tahan? Saya pun positive gbs, runsing nya🥲 saya due 16/11 ni

2y ago

saya sepatutnya due 19/11 ni tapi baby nak keluar awal... petang ni dah boleh gi ambik baby, 3 hari baby kena tahan kat nicu... maksudnya takda masalah lain tu dah boleh balik.

semoga sis dan baby sihat sihat..dan semoga Allah melindungi sis dan bayi nya☺️

tahniah dan slmt brpntang awak..moga dipermudahkn segala urusan awak n bby t.aminn

alhamdulillah,tahniah..semoga baby cepat balik jumpa mummy dan dady..

Awal 2 minggu tu berapa minggu ya sis? 38 weeks ke?

wooow congrats sis Selamat berpantang

Alhamdulillah

🤲🥰💐

tahniah sis