34weeks 1day birth mummy gbs +

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin semalam baby girl 34w1d berat 1.94kg normal. Sekarang baby masih dekat ward belum pergi tengok. Doakan moga baby pram sy sihat walafiat boleh cepat2 balik. 😊#firstbaby

4 Balas

tahniah sis . debar saya sebab saya pun 34w 2d 🥺 kenapa ye sis bersalin awal ? sebab gbs je ke atau ada sebab lain ?

1y ago

Ketuban leaking pd 31w pakar takut ada jangkitan kuman kalau simpan lama baby nanti risiko meninggal dalam perut.

Alhamdulillah puan..tahniah ye..semoga puan dan baby sihat ye.. selamat berpantang

Kenapa sis bersalin awal ye

1y ago

Kena serah diri sebab ketuban leaking 31w warded sminggu kemudian pakar buat keputusan kena bersalin 34w time tu dah completed dexa 2 dos dan baby dah berat 2kg time scan.

🤲🌻