scan baby

Alhamdulillah.. Kndungan dh 5w 2 d.. Dpt juga sye scan baby ni.. Walpun sorang2 huhu.. Tngk pasangan lain bawak suami.. Sedih. Tp xpe kne kuat..suami sye di serawak.. Mngajar skolah rendah..sye di johor.. Xpe.. Sye kne kuat. Kuatkn semangat demi anak ku syg ni.. Membesar dgn sihat ye anakku.. Nanti 8 minggu ummi tngk baby lagi tau.. Doakan sye dan suami dapat sma2 bertukar ke melaka.. Due date my baby 7.3.2020..alololo tomeynye tahun 2020..dlu mse sye kcik2. Tahn 2020 ni sye ingt mcm zamn robot.. Skli sma je. X bnyk sngt kemajuan lgi.. Tp alhamdulillah Malaysia msih aman kan.. X sngka dpt anak thun 2020..doakan sye dan baby ye.

scan baby
45 Balas

It's okey sis... Sy pon sama jgk, skrng dh 20w pon husband still xteman p checkup..sedangkan tempat kerja satu laluan, cuma lain kementerian je.. tp nk buat cmne kn.. Bertabah je lah.. Drive sndiri je p lg snang.. Kdng² terdetik jgk dlm hati bila la agaknya ad org temankan😊