scan baby

Alhamdulillah.. Kndungan dh 5w 2 d.. Dpt juga sye scan baby ni.. Walpun sorang2 huhu.. Tngk pasangan lain bawak suami.. Sedih. Tp xpe kne kuat..suami sye di serawak.. Mngajar skolah rendah..sye di johor.. Xpe.. Sye kne kuat. Kuatkn semangat demi anak ku syg ni.. Membesar dgn sihat ye anakku.. Nanti 8 minggu ummi tngk baby lagi tau.. Doakan sye dan suami dapat sma2 bertukar ke melaka.. Due date my baby 7.3.2020..alololo tomeynye tahun 2020..dlu mse sye kcik2. Tahn 2020 ni sye ingt mcm zamn robot.. Skli sma je. X bnyk sngt kemajuan lgi.. Tp alhamdulillah Malaysia msih aman kan.. X sngka dpt anak thun 2020..doakan sye dan baby ye.

scan baby
45 Balas

Its okay mommy, sy pn pjj dgn hsbd. Mlm td scan baby bawa housemate 🤭 yg penting selalu communicate dgn hsbd and tahu dia slalu bg support walau jauh. Cheer up mommy, moga cepat dpt pindah 💕

Tahniah sis... Sy pon bkl dpt bby 2020.. Tp yg lawaknye, sy xbg suami temankan sbb takut kesian die bosan nunggu lama2, hrtu dia dh temankan skali pstu sy sruh die tggu dlm keta.. Bhihihi

Samelah kita pjj..selalu mmg cek up sendiri drive sendiri..kuat demi anak dan suami..semoga sis dpt duduk pindah dan duduk bersama..doakan suami sye pun dpt pindah ke melaka/muar sis 🤗

5y ago

Sama2 sis 😁

Congratulations.. Sy pun same situation dgn awak. Pjj dgn suami n pegi scan sorang2. Baby due march 2020 jga. Hehe.. Smoga kita sama2 dpat pindah and dduk skali dgn husband nnt.

Sy da 11w 1d... Due date sy 2.2.2020 ..scan da 3x.... Alhamdulillah yg ke 3 ni suami msok tgk jntung bby... Suka dye.... Insyaallah smoga awk n suami sma2 pndah ke melaka....

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Saya pun 5w, tp doc tak scan sbb dia ckp x nampak pun lagi.. DD Pun bulan yg sama hehe. Semoga baby sis sihat amin 😊

Tahniah sis. Semoga tabah ya. Semoga Allah izinkan dan makbulkan ntk sis menetap bersama di Melaka. Boleh jumpa, kot² berjodoh hehe org kampung.

5y ago

I see. Lubok china jauh. Hehe

Sme la kita..tgk suami ornag bw isteri..tapi apa kan daya hnye suami sje berkerja seorng..so terpaksa la pendam semua nyer..

Sama pjj dan 5 weeks pregnant. InsyaAllah smoga allah bg rezeki dduk sama sama. Lets stay strong!

wahh.. da bole scan ye.. sy pon bru masok 5w 2d.. hee jaga diri mommy to be😊

5y ago

Tq sis.. Insyallah.. Hihin sje scan..