Air ketuban

Alhamdulillah , hari ni da 33 Weeks 6Day .. Berat mommy , hb , gula semua da ok .. Berat bby pun dr 1.18 da naik 1.87kg ... Cuma pg td , bila review doc pakar ... Dia ckp air ketuban xbnyk , tali pusat baby dekat dgn kepala . Next week kna refer lg tunggu smpi 36 mngu , if still mcm ni .. Sya kna incharge oprate awal sbb takut baby ada msalah . Mommy² smua .. Siapa tahu cara nk buat supaya air ketuban kita bnyk tuk pastikan baby dlm kandungan x da masalah ?? Boleh tolong share tak ?? Tq ?

1 Balas

Bila due date?….. 28.8 ke?

5y ago

InshaAllah , Aamiin .. Wow lama nya , sama mcm sya dlu .. Lpas 13thun baru ada lg . Baby boy da 2tahun , bila da jarak bersalin tu jauh sngt .. Memang lpas tu ak rapat balik . Hehe , apapun smoga kita d permudahkan , bayi dan ibu sihat dan selamat semua nya ..Aamiin