26 week

Pg td check up kt hospital first check kt klinik 24 week air ketuban ok, bby ok tp kedudukan melintang cuma uri kt bawak, aryni scan lg jntina xbpe jelas nmpk mcm boy, still dlm melintang, air ketuban kurang, baby aktif tp uri masih kt bwh doc ckp klu ada bleeding kne duk wad smpi bersalin ??and kena czer ?... Spe ade pengalaman czer blh share x? takut plk rasa

2 Balas

Assalamualaikum sis . saya ade pengalaman ceaser . First baby last year . emergency ceaser sebab sakit contraction 12 jam and jantung baby semakin lemah dan keadaan saya yang semakin lemah . alhamdulillah semua ok . first tu takut jugakk.. tapi bil dah start ceaser tu , alhamdulillah rasa ok . yang penting kena kuatt semakin and think positive k.. in sha allah semua selamat 😊😊

5y ago

Waalaikumsalam sis... Alhamdulillah semoga semakin sihat keduanya😘, terima kasih share InsyaAllah moga semua baik² saje kne kuat je skrang 😊

Saya emergency czer.. Jammed teruk, penakut sangat.. 😅 Mampu pandang muka suami & ibu je sebelum masuk labor room.. Senyum tak, nangis tak, bersuara pun tidak.. Bila nurse & doc kata dah selesai, terus saya blackout.. 🤭 Sampai masa, ianya berlaku spontan je.. Saya doakan sis & baby sama2 kuat.. Moga dipermudahkan semua urusan.. 😘

5y ago

Sama2.. 🥰