happy 24 weeks!

Alhamdulillah. Genap 6bulan niari. Sooo cepats. Lagi sebulan dah boleh beli brg2 baby. Gender still unknown. Sape geng? Gambar taken mase 22w xsilap. Mummy dah scan baby?

happy 24 weeks!
19 Balas

Alhamdulillah. Baby tnjuk pistol kat ibu dgn baba dye. Hehehe. Dahh msok 24 week. Start beli brang mndian baby dahh. Sbb shoppe buat sale. Yg lain2 tggu last scan sbb nak tau baby besaq mana bru nak beli 😊

Sy pn dah masuk 6 bulan. Still blom scan jantina. Musim pkp lgpun nak raya dh ni 😅 inshaAllah stle semua kesibukan kita scan..

Baru masuk 24weeks today.. and today nak pergi buat details scan.. excited lak tetibe nk thu jantina baby hehehe

Saya hari ni 26w scan detail +5D masa 24w3d Alhamdulillah dh tahu gender .. moga yg keluar nt pon sama hehehe

4y ago

Huhu jauhnyaa.. sy di KL.. sini semua harga rm1++ 😅😅

Same! Semlm genap 24weeks..xtau gender jgk. 😁 xbest time pkp ni, husbnd x blh ikut masuk tmpt scan..huhu

4y ago

Ohh klnk area rmh sy ni.. doc siap tny mana suami tk join.. hahaha sy ckap dia bru strt keje.. maka tkdpt join so bg gmbaq anak jela hehehe

Sma sis sy 24weeks 3days dh byk kali scan lain mcm pula bawaan nie nk je nmpk dia hri2 klw blh

dah scan dah haritu. nak tengok jantina, baby kepit kaki.. dia malu nak bagi tengok hehe

Alhamdulillah, genap 6bln juga.scan details 21week hari tu dh nmpk gender baby boy.😊

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

sya dh 28 week.msh tk thu gender..bby sllu kepit kki je bla nk scan.