Hi mummy semua.

Hi semua. Saya dah genap 20 weeks harini tapi belum fau gender baby. mummy sekarang pregnant dah berapa weeks? Dah ade yang tau gender ke? Sharelah 🥰

18 Balas

18weeks, scan baby boy, mmg betul2 kangkang terus tunjuk kita 😆 tak kisah la gender apa kan mommies, semoga semua baby2 kita membesar dgn sihat dan selamat semuanya 😘❤️

1y ago

samalaa..scan 17 weeks nmpka nau da pistol die..hahaha

Saya baru nak masuk 18 weeks esok. Lusa nak check gender baby. Tak sabarrrr. Ramai cakap boy sebab saya suka bersiap & perut tak nampak hehe

saya scan masa 18w doc kata nampak mcm baby girl. nanti nak lebih tepat terus buat 5d je tggu besar sikit😊

22w dh scan baby sujut , nmpk bontot ajelah 😂 dhlah ank prtma , mntua plk nk sngt cucu pmpuan 😂 adeehhh

1y ago

Tula sis hsnd sy nk p swata plk nk scan lgi tak puas hti ni 🤣

Gender scan dkt sonobee at 15wks dah nmpk pistolnya 😂 hopefully baby tak scam mama dia lah haha

15feb genap 20weeks ..scan sbb bekas czer sakit .tp trnmpk trus gender baby .jelas nmpk boy nya🤭

saya 20 week 6 hri dh hrini blm scan LG,X tahu girl or boy 9/3 ni baru scan kt hospital...☺️

Saya tak pandai nak tengok tapi dokter kata girl🤭 Tapi saya rasa mcm boy😅 18/2hari

1 5 feb, genap 20 weeks, gender blm dpt tahu scan hritu baby tak nak tunjuk 😂

Sy 20w 1day.. tadi pergi scan dah tahu genderr 😍

1y ago

okey tq sis..