happy 24 weeks!

Alhamdulillah. Genap 6bulan niari. Sooo cepats. Lagi sebulan dah boleh beli brg2 baby. Gender still unknown. Sape geng? Gambar taken mase 22w xsilap. Mummy dah scan baby?

happy 24 weeks!
19 Balas

Same! Semlm genap 24weeks..xtau gender jgk. 😁 xbest time pkp ni, husbnd x blh ikut masuk tmpt scan..huhu

4y ago

Ohh klnk area rmh sy ni.. doc siap tny mana suami tk join.. hahaha sy ckap dia bru strt keje.. maka tkdpt join so bg gmbaq anak jela hehehe