Alhamdulillah Terima Kasih Ya Allah

Saya 24 weeks dah scan memang nampak Baby boy 🥰 . Siapa geng 8/9?. Dah beli barang ke tu hehe

48 Balas

dah scan..sekarang saya 25 weeks, due 4/9 😊baby boy, suami suka sangat sebab memang nak baby boy. ttc 3 tahun, tahun ni baru Allah rezekikan..MasyaAllah, seronok rasa baby tendang², tumbuk² aktif dalam perut hehe.. moga dipermudahkan urusan kita semua ibu2 yang bakal melahirkan anak tahun 2023 ini!😁

9mo ago

sama tarikh dgn sy sis 4/9 boy jgk tpi nk Girls skrg dh 2 boy

due 15/9 da siap beli semua brg bby dan pantang. walaupun x confirm pmpn (1st scan sono ckp mungkin girl) sy sentiasa siap sedia apa2 jadi klu bersalin awal. baju sy beli unisex..dan ada beberapa baju girl gak standby..nnti 28 minggu g balik scan jantina..mn tau betul girl.hehe. ni ank ke 5. ikut pengalaman dulu sy akn brsalin awal 2-3 minggu dari due.

wah due kite sama lah! 8.9 ni. tapi belom beli pape lagi barang bby. xtahu la bila nk start cari. baby first ni eksaited sikit tapi bila eksaited jd blur lah pulak nak start beli ape😂. ingat nak beli brg unisex je nnti sbb 1st scan boy,2nd scan doktor ckp girl pulak. xnak kene scam😆

awak x bersendirian..geng 8/9 in da house 🙋‍♀️..blm bli brg baby lg..scan 1st dr nk kata boy ,tkut tali pusat dia..scan 2nd dr kata kemungkinan bsr bby boy sbb nmpk egg dia 😅..inshaAllah ada rzki scan detail plak..moga kita selamat bersalin & baby sihat..aamiin 🤍🥰

saya 4.9 anak first...baru nie scan doc cakao baby gils tapi bukan 100% keputusan tu sbb tak berapa jelas sangat☺️barang baby bulan 6 baru start beli sikit2😁itu pon kalau larat sbb sekarang nie jalan pon dah tak berapa larat sangat ..cepat penat hehehe

11mo ago

hehehe ye sis ..suami saya hari tu boleh gelak kan saya sebab jalan terkedek-kedek 😂😂😂huhuhu

Sy 26/9, baby boy, ni anak ke-4, sbb umur pun da meningkat. Alhamdullillah beza anak no.3 dgn yg no.4 ni 12thun. Ckup la ada 2boy 2gurl..yg sulung da diploma, yg no.2 insyaallah kua result spm ni masuk matrik...tinggal la yg no.3 masih drjh 6.....Alhamdullillah 🤲

17/9.. da buat detail scan nmpk boy.. skrg dh 23w kemain dia melompat dlm perut🤣🤣 baju beli 2 3 helai je.. sbb baju kakak dlu dh banyak unisex.. kakak bru 2 thn.. Alhamduillah dh sepasang boleh la rehat lama sikit.. heheheh

saya 13/9 x scan lagi ,barang pon x beli lagi. bulan depan baru nk p scan..dah tahu jantina baby bru boleh cari barang baby..x beli byk kot guna barang2 yg dah ada masa akak n abg dia dulu.

hai geng due 8 September jugaa🤭🥰 baby girl, alhamdulillah sebelah suami belum ada lagi cucu perempuan. tpi belah sy ni cucu pertama. jadi baju² baby bnyk di hadiahkan dri family.

Kita due 2/9 . baby boy juga😊 16 weeks dah nampak sebab masa scan dia boleh kangkang bagi nampak betul tu 😂. Overall dah beli cuma tinggal barang mommy je belum😌 #firstMom

11mo ago

erhg smeee , tpi tdi kita check scan balik doc kte mungkin hujung bulan 8 pulakkk