Gender 18week

Hari ni g scan. Genap 18w. Alhamdulillah dh nmpk gender. Terang dan nyata. X malu dia tnjk bibird dia. 😂😂 Geng papa dan abg for second baby.

2 Balas

saya scan 19w.. nampak bebird jugak.. hahaha tapi ada yang cakap terlalu awal.. msa tu nk buat detail scan tp x nk tw jantina sbb anak sulung sy llki.. tp ternampak plak.. saya harap betul la macam orang cakap.. sbb sy berharap yang kli ni perempuan.. tapi apa pun jantina anak saya.. saya terima dengan hati yang terbuka.. semoga selamat smua ny

Wah tahniah, scan kk or swasta? Saya tunggu lg seminggu lebih utk scan at 18w. Bln dpn cdg nk start beli brg so nak tahu dulu laki/pompuan. Sbbnye sy dh start sakit2 blkg.