Baby first

Alhamdulillah first time scan kat klinik krajaan after open pink book,skrg ank mama da 10 week 5 day,esok 11 week,skjap je da mkin mbsar,sblum ni scan 8 week kcik lg,ptg td Dr ckp see baby awk bgerak2 aktif,truje sy tgok..n alhamdulillah pling pnting nmpk dgupan jntung lbh jlas..doakan sy n baby slmt ye,sy doakan sume mommy2 n baby sihat sentiasa

Baby first
22 Balas

Alhamdulillah tahniah.. sy next week baru scan kt klinik kerajaan.. next week masuk 11th week.. dapat rasa ke baby gerak dlm perut?

5y ago

blm.. 5 bln mungkin baru rasa.. awal2 ni tak rasa ap... tpi bby blh rasa kita😍😍