Baby..

Baby mama 14 week 1 day,mse doc scan aktif dia brgerak,doc tu ckp da taw blum jamtina baby? Blum doc,nk taw x?nk2..dr trus ckp ni baby girl,alhamdulillah mama happy sgt2,Doc ni memg bgs,mse mama smpai johor maternity kluang ni rmai sgt org nk jumpe dye,mama dtg pkul 7.20 pagi dpt giliran 25..x expect dpt jumpe doc ni,main pi je,yg igtkn dpt print 2d scan skli dia bg 4d,hrge rm65 skli bkak buku..alhamdulillah rzeki baby mama..mommy2 sume doakan baby sy sihat sntiase ye,sy doakn mge mommy n baby2 mommy sihat sntiasa aminn

Baby..
1 Balas

Wahhh baru 14 weeks 1 day da boleh tau jantina ye sis? Rezekiii. Alhamdulillah, tahniah sis. Semoga kandungan sis membesar dgn sihat.

5y ago

Aah,tp bgntung pd doc tu sis, doc yg sy pi ni memg btul2 pakar