9 week 4 day -Alhamdulillah

(just perkongsian)ptut mggu lepas appointment dgn pakar tuk scan tgok heartbeat memandangkan scan ari tu heartbeat x clear. Dan ari ni bru pg. Sy sengaja tunda 2 minggu supaya sy x byk fkir psal prkmbgn janin. Dan td scan alhmdulillah slain nmpk heartbeat baby nmpk jg janin ckup sifat fizikal da. Allah..brsyukur sgt. Sabar itu indah:) actually ikut date period sy ptutnya da 10 week 4 day. Tp ikut scan 9 week 4 day. Dr ckp kita ikut scan punya EDD. Doakan sy ya mummy smua baby sihat dan slmt hingga brsalin. Sy doakan mummy yg masih menanti dikurniakan rezeki zuriat. Aamiin..

5 Balas

alhamdulillah .. tahniah sis .. mcm saya ikutkan date period .. sepatutnya masa scan hritu saya 12week1day . tp kat scan 11week .. doakan saya n baby pun sihat ye ..

normal ka klau mcm sy ikot date period 10weeks..ikot scan 6weeks 6day..mcm lari jauh...risau juga...ka normal

3y ago

tunggu next scan . saya pun mcm tu dlu lari jauh jugk last period ngn kt scan . ptut dah msuk 11week . tp scan bru 7week2day . pastu msa kndungan 19week saya buat detail scan . dah ok beza bape hari je ngn period kt detail scan dia 18week4days

Aminnn. Semoga baby dan mumy sihat. Doakan sy jugak sis 🤲

Alhamdulillah tahniah... aamiin

semoga rezeki untuk awak